Zogoflex Toppl: uitdagend hondenspeelgoed!

24,5029,50

Categorie: Artikelnummer: N/B

Beschrijving

De Zogoflex Toppl is een echte uitdaging! Stop het voer of een lekkere snack tussen de plastic pinnen en kijk hoe uw hond zelf uitvindt om de snack eruit te krijgen. Perfect voor kleine honden, grote honden EN slimme honden!.

U kan de Zogoflex Toppl ook vullen met lekkers, en daarna enkel minuten in de diepvries stoppen zodat je hond kan genieten van zijn lekkernij!

Zogoflex is stevig speelgoed voor de hond in vrolijke kleuren, zelfs voor honden met sterke kaken. Zogoflex® is duurzaam, uiterst flexibel, stug, niet giftig en recyclebaar! Zogoflex® wordt geadviseerd voor enthousiaste kauwers, trekkers en enthousiastelingen.

Let op: geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar, kies een passend speeltje voor uw hond. Er worden géén weekmakers gebruikt of andere chemische (verf)stoffen. Het Zogoflex materiaal is absoluut veilig voor uw hond. Daarnaast blijven alle Zogoflex speeltjes drijven, zijn ze te reinigen in de afwas(machine) en stuiteren ze alle kanten op.

TIP: Click de 2 maten in elkaar (small en large worden apart verkocht) voor nog meer speelplezier en uitdaging met de Toppl!

Extra informatie

Kies

Granny Smith groen – Large (10 cm), Aqua blauw – Small (8 cm)