Spelregels

Spelregels

De Roedelhoeve Sensory-Belevingstuin is bedoeld als een leuke plek, maar het moet ook veilig zijn. Door gebruik te maken van de faciliteiten gaat u akkoord met de volgende spelregels.

 1. Laat je hond VRIJ genieten van de Belevingstuin omgeving.
 2. Gebruik van het Belevingstuin  is geheel voor eigen risico. De Roedelhoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid bij verwonding of eventueel verlies van een persoon of uw hond, of indien er schade is aan uw eigendom. De Roedelhoeve aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor eventuele verlies of diefstal van materiaal. Het gedrag en de handelingen van u en uw hond(en) zijn uw eigen verantwoordelijkheid en er kan geen claim worden ingediend tegen De Roedelhoeve
 3. U bent aansprakelijk voor alle schade die binnen en buiten het veld wordt veroorzaakt door u of uw hond. Alle honden moeten verzekerd zijn dmv uw familiale verzekering
 4. Er is een vuilnisemmer bij de in/uitgang van de belevingstuin. Gelieve daar de hondenpoep of restafval achter te laten. Laat geen niet opgegeten lekkernijen op de weide achter. Honden kunnen deze inslikken en ziek worden. Neem dus alles mee naar huis of gooi het in de afvalemmer na je sessie. Indien een hondeneigenaar dit niet opvolgt, kan een weigering van toegang tot de Belevingstuin een gevolg zijn. Als u iets vindt dat door een vorige gebruiker is achtergelaten(bijv. speeltje), neem het dan op en laat het ons weten.
 5. Gelieve niet te roken in de Belevingstuin.
 6. Boekingen beginnen op het hele uur en duren 50 minuten. Vertrek alstublieft zo snel mogelijk aan het einde van uw sessie zodat de volgende hondeneigenaar tijdig het veld kan betreden. Kom aub niet meer dan 5 minuten te vroeg aan op je afspraak. Wij begeleiden u tot de Belevingstuin.
 7. Elke hond dient aangelijnd tot de Belevingstuin te wandelen. Gelieve uw hond aan te lijnen van zodra u op de parking bent.
 8. Honden dienen in orde te zijn met vaccinaties en dienen regelmatig te worden behandeld voor preventie van vlooien, teken en wormen. Het kennelhoestvaccin is aan te raden, maar niet verplicht. Gelieve bij een eerste sessie het vaccinatieboekje van de hond mee te brengen. Indien de hond niet in orde is met de vaccinaties, dan kan de toegang geweigerd worden tot de Belevingstuin.
 9. De hoogte van de omheining van de Roedelhoeve Belevingstuin bedraagt 1,9 m.
 10. Loopse teefjes zijn NIET toegelaten op de weide.
 11. De Roedelhoeve Belevingstuin is een veilige ruimte voor alle honden met gedragsproblemen, maar honden met buitensporig, aanhoudend blafgedrag, zullen niet toegelaten worden in de Belevingstuin.
 12. Indien honden willen graven, moedig hen aan om dit in de voorziene zandplaats te doen.
 13. Het doel van de Belevingstuin is een mentale verrijking door het neuswerk van je hond. Het is in GEEN GEVAL EEN SPEELTUIN. Max. 3 honden van hetzelfde gezin of voor honden die elkaar goed kennenVreemde honden, die elkaar NIET kennen zijn niet toegelaten op de Belevingsweide. Max. 3 personen zijn toegestaan.
 14. De uitrusting is alleen bedoeld voor gebruik door honden, niet voor volwassenen of kinderen om op te klimmen.
 15. Forceer uw hond nooit om iets te doen waar hij fysiek of mentaal niet toe in staat is. Laat  uw hond op  zijn eigen tempo de omgeving verkennen. Geef uw hond GEEN COMMANDO’S. Een sessie in de Belevingstuin is geen gehoorzaamheidstraining.
 16. Uw hond is niet toegelaten in de Belevingstuin als hij/zij de afgelopen 48 uur onwel, ziek is geweest, of diaree heeft gehad. Dit kan schadelijk zijn voor andere honden.
 17. Laat uw hond nooit onbemand achter in de weide.
 18. Houd de weersvoorspelling in de gaten en beoordeel of u en uw hond zich op uw gemak zullen voelen met het weer dat wordt voorspeld voor uw sessie. Wij zijn een buitenfaciliteit die wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden; in de winter is de ondergrond modderig en glad, als het zonnig is, kan het soms te warm zijn voor uw hond. Bij temperaturen boven de 27 °C, zullen geen sessies doorgaan in de namiddag( hoogste stand van de zon). We raden u ten zeerste aan om uw afspraak 48 uur van tevoren af ​​te zeggen als de weeromstandigheden u niet passen.

AANKOMST & VERLATEN

Wij begeleiden u tot de Belevingstuin wanneer het uw beurt is. U & uw hond blijven in de auto wachten tot u aan de beurt bent. Uw hond uit de auto laten als de vorige gebruiker nog aanwezig is, kan gevolgen hebben voor nerveuze en /of reactieve honden.

Wij komen u halen op het einde van de geboekte sessie en begeleiden u naar uw wagen.

 GEDRAGSCONSULT

Indien uw hond gedragsproblemen vertoont, is het mogelijk om een gedragsconsult te combineren met een Sensory sessie.  Afspraken & prijzen voor dergelijke sessie kunnen aangevraagd worden via mail info@hondinbalans.be OF via Gsm 0476 79 45 11.

ANNULERINGEN & WIJZIGINGEN

Annuleringen en wijzigingen moeten 48 uur vóór de geplande boeking worden gemaakt.

PRIJZEN

Een Sensory-belevingssessie kan aangevraagd worden via de reservatieknop.

De sessie duurt 50 minuten en komt op 15 euro voor max. 3 honden.

PRIVACY

De Roedelhoeve doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. We bewaren uw persoonlijke gegevens om u van dienst te kunnen zijn en voor het intern bijhouden van gegevens. Uw naam & e-mail adres  is nodig om betalingen bij te houden. We zullen uw informatie nooit doorgeven aan derden.